5 продуктів для сили та витривалості, які варто додати у свій раціон

0
Топ-5 продуктів для сили та витривалості, які варто додати у свій раціон
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як часто ви собі обіцяли, що почнете активне життя з понеділка, або з першого числа місяця, що вже наступає на п’яти. Здавалося б, ви все зробили правильно, записали майбутні плани в щоденник, проте при настанні потрібного моменту ви послалися на нестачу сил та відсутність витривалості.

Повірте, це абсолютно нормально, особливо для новачків, і при регулярних тренуваннях сила і витривалість тільки зростатимуть. І найголовніше – вашу роботу над собою можна зробити ще продуктивнішою, якщо включити до раціону певний ряд продуктів.

1-й продукт – броколі

Спеціальні фотохімічні сполуки, що містяться в даному виді капусти, підвищують ефект тестостерону і знижують дію естрогену, за рахунок чого збільшують швидкість росту м’язів та їх силу, а набору жиру та утриманні рідини в організмі навпаки – запобігають.

2-й продукт – коричневий рис

Саме цей вид рису є джерелом великої кількості харчових волокон, які є дуже важливими для підтримки рівня інсуліну в стабільному стані та наповнення організму енергією на довгий час.

3-й продукт – яйця

Логічно, що яйця є одним із найкращих джерел білка. Саме завдяки ньому ми можемо швидше наростити м’язову масу, а також збільшити силу та витривалість, щоб бути максимально активними протягом дня.

4-й продукт – шпинат

Така, здавалося б проста зелень, як шпинат, дуже важлива для стабільної роботи ШКТ, через вплив на організм особливої ​​амінокислоти – глутамін. А ще у шпинаті ви знайдете дві фотохімічні сполуки, відповідальні за синтез білків, які необхідні для зростання м’язової сили.

5-й продукт – сьомга

Цей сорт жирної риби постачає в наш організм корисні Омега-3 кислоти, які є своєрідним паливом для м’язів. Саме завдяки їм м’язи зберігають свій обсяг та швидше відновлюються.

попередня статтяМаринований болгарський перець швидкого приготування
наступна статтяЩо робити, якщо морква підіймається з землі раніше збору врожаю
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я