Натуральний м’ясний делікатес дуже простим способом

0
Натуральний м'ясний делікатес дуже простим способом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Це дуже простий спосіб приготування найсмачнішого м’ясного делікатесу. Зазвичай такі рулети перед приготуванням довго маринуються в розсолі або просто згорнутому вигляді зі спеціями. За такого способу нічого попередньо маринувати не треба. У результаті виходить натуральний, неймовірно ароматний та смачний рулет. Відмінно і як м’ясна нарізка на сятковий стіл, і для бутербродів.

Складові:

  • 900 гр. свинина (рулька)
  • 1 головка часник
  • 2 шт. лавровий лист
  • 2 ч. л. горошки перцю
  • 2 ч. л. паприка (солодка мелена)
  • 2 ч. л. спеції (суміш для аджики)
  • 1 ст. сіль

Спосіб приготуванння:

1. Цибулеве лушпиння промиваємо і викладаємо в каструлю.

2. Свинячу рульку добре вимочуємо в воді протягом 2-3  годин, промиваємо, відправляємо в каструлю. Додаємо перець горошком (чорний та запашний), лавровий лист, сіль, заливаємо водою та варимо близько 3 годин (за необхідності підливаємо воду).

3. Як тільки кістки будуть добре від’єднуватися від м’яса, вона готова. Викладаємо її на тарілку. За рахунок лушпиння цибулі рулька набуває відмінний смак і красивий золотавий колір.

4. Часник пропускаємо через прес, викладаємо в миску, додаємо солодку паприку та суміш для аджики (вона складається з сушених трав, коріандру, різного перцю та хмелі-сунелі). Всі ці спеції можна додати окремо.

5. У часник із спеціями вливаємо бульйон (5 ст. л.) і добре перемішуємо.

6. У рульки видаляємо кістки, трохи м’яса відрізаємо і переміщаємо у вужчу частину (так рулет вийде однаковою товщиною).

7. І зверху, і знизу натираємо рульку ароматною сумішшю і викладаємо на шматок фольги.

8. За допомогою фольги акуратно згортаємо рульку в рулет, краї фольги скручуємо. Загортаємо рулет ще один шматок фольги і відправляємо в холодильник мінімум на 5 годин.

9. Готовий рулет з рульки нарізаємо і насолоджуємося смаком. Цибулева лушпайка дає приємний смак і відмінний колір. За рахунок часнику та спеції рулет виходить неймовірно ароматним та смачним.

попередня статтяСпособи, які змусять заміокулькас випустити багато нових стебел і пишно рости
наступна статтяВчені розповіли, чи можна їсти почорнілі банани
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я