Маринад всього з 2-х компонентів, який врятує навіть несмачну рибу

0
Маринад всього з 2-х компонентів, який врятує навіть несмачну рибу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мабуть майже у кожної господині була ситуація, коли розморозиш рибу за всіма правилами в холодильнику, а вона виявляється м’якою або перемерзлою. Куди подітися, не викидати ж, треба готувати.

Якщо риба не найкращої якості, її можна “врятувати”, по-перше, приготуванням у духовці. Рибу чистимо, розрізаємо на порційні шматочки і складаємо в жароміцну форму.

Зі спецій беремо приправу для риби та улюблені італійські трави. Просто посипати зверху. Паралельно ріжемо цибулю і обсмажуємо до готовності на сковороді.

Маринад готується дуже просто і складається він зі сметани та соєвого соусу. Сіль можна не додавати, тому що за рахунок соєвого соусу солі буде достатньо.

Пропорції 2 до 1, 2 частини сметани та 1 частина соєвого соусу. Все добре перемішати і цим маринадом полити рибу зверху. У такому вигляді вона запікатиметься, але потрібно дати постояти хвилин 30, щоб шматочки трохи замаринувалися і просолилися.

Зверху на маринад викладаємо обсмажену цибулю. Ставимо в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку. Час приготування – 25 хвилин.

Після приготування рибка виходить соковита та з приємною кислинкою. В міру солона та з ароматом улюблених трав. Шматочки зібрані, хоч і в сирому вигляді вона була як розмазня.

Ось такий нехитрий маринад для риби може врятувати будь-яку рибу.

попередня статтяХитрий спосіб, що дозволяє вирощувати великі головки часнику: городники радять встигнути до холодів
наступна статтяХарчові тригери: як допомогти організму, якщо ви відчуваєте тривожність
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я