Експерти показали, чому потрібно поливати свою ялинку після встановлення

0
Експерти показали, чому ви повинні не забувати поливати свою ялинку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато хто з нас готується витратити багато грошей на подарунки, їжу і чарівну новорічную ялинку, щоб вразити бабусю та дідуся. Але якщо ви все-таки виберете справжнє а не штучне ялинкове дерево, вам обов’язково потрібно подивитися це шокуюче відео, яке показує важливість підтримання гідратації вашого дерева, щоб запобігти не дуже святковій пожежі в будинку.

Подробиці

Кліп, опублікований Національним інститутом стандартів і технологій, ставить дві справжні ялинки поруч одну з одною і показує, як швидко може початися пожежа у того дерева, яке не було полито, порівняно з тим, яке було.

За лічені хвилини сухе дерево може спалахнути, піддавши небезпеці ваш дім і близьких. Протягом хвилини все дерево охопило полум’я, яке поширилося на решту кімнати і менш ніж за дві хвилини вся кімната була повністю зруйнована.

Однак добре полите дерево ледве загорається при зіткненні з джерелом вогню, за винятком невеликого полум’я в центрі стовбура та диму, які швидко загасити.

На веб-сайті “Національної асоціації протипожежного захисту” зявилися поради, як найкраще уберегти себе від подібної небезпеки.

Окрім регулярного поливу ялинку не варто розташовувати занадто близько до джерел тепла як-от каміни, радіатори, свічки, та й від вентиляційних отворів її краще тримати подалі.

Ви також повинні завжди вимикати вогні ялинки перед виходом з дому або перед сном і ніколи не використовуйте запалені свічки для прикраси ялинки.

попередня статтяРозкрито гонорар Вєрки Сердючки за новорічний концерт у Дубаї
наступна статтяЕксперти розповіли, чим небезпечне лікувальне голодування
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я