Приготуйте сіль з кропом замість його заморожування

0
Сіль з кропом
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Один з основних способів зберігання зелені — це її заморожування. Звичайно, щоб вона лишалась свіжою та корисною, найкраще відправити її в морозилку. Якщо у вас багатий врожай кропу, зробіть з його частини зелену ароматну сіль. Аналогічно можна використовувати будь-яку іншу зелень.

Як зробити ароматну сіль

Найперше промийте добре кріп, щоб в ньому не лишилось жучків, пороху і ін.  Розкладіть його на вафельний рушник або промокніть паперовим. Після цього починаємо кріп дрібно шаткувати. Далі його знов потрібно просушити. Якщо є сушарка, можна в ній. Якщо ні, тоді сушать на вулиці або на підвіконні. Природнім способі він стане сухим за 5-6 днів.

В блендер покладіть сіль та сушений кріп. Компоненти беріть на око. Зверніть увагу, що для суміші підходить морська сіль або кам’яна. Йодовану не беріть. Висипте сіль з кропом на деко та поставте підсушити на мінімальному вогні протягом 50-60 хвилин.

Готову суміш перекладають у чисту суху ємність. Тепер у вас є не тільки заморожена зелень, але і ароматна сіль, яку можна додавати до улюблених страв та салатів.

попередня статтяЧи потрібно фіалкам обривати листя для цвітіння
наступна статтяЯк зняти з помідора шкірку за 30 секунд
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я