Господині діляться «секретом», для чого додавати соду при смаженні цибулі

0
Смажена цибуля і сода
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

У побуті та в кулінарії сода використовується досить часто. Переважно її додають до випічки, щоб вона допомогла зробити її пишною. Є ще один цікавий спосіб застосування соди. Іноді господині додають її у сковороду, де смажиться цибуля. Для чого це роблять?

Все дуже просто

Готова смажена цибуля має бути золотистого кольору. Це результат, до якого прагнуть кулінари, але іноді щось йде не за планом. Виходить неапетитна кулінарна картинка, коли цибуля почорніла, але лишилась недосмаженою.

Виправити можливі недоліки допоможе сода. Вона допомагає зберегти структуру коренеплода та ніжний смак, запобігаючи підгоранню. Всього за декілька хвилин сода сприяє ідеальному просмаженню цибулі.

На 0,5 кг цибулі додають ⅓ ч.л. соди. На якому етапі смаження використовують? Як тільки у цибулі починає з’являтись карамельний колір, відразу можна всипати соду. Не переживайте за смак. Це простий спосіб карамелізації, тому цибуля вийде потрібного ступеня просмаження із приємним смаком.

попередня статтяЯкщо вам набридла яєчня, приготуйте яйця новим способом
наступна статтяЯкі цибулеві квіти посадити восени
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я