Секрет приготування пухких сирників за бабусиним рецептом

0
Пухкі сирники
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

До сирників висувають вимоги щодо їх консистенції, висоти та смаку. Вони мають бути високі, пружні та не розсипатися. Погодьтесь, що пласкі сирники виглядають досить дивно, хоча можуть бути відмінні на смак. Спробуйте приготувати сирники за бабусиним рецептом. Вони мають вийти пухкими, як оладки на кефірі.

Інгредієнти для сирників

  • кисломолочний сир – 200 г;
  • цукор – 50 г;
  • кефір – 200 г;
  • борошно – 120 г;
  • сіль – 1 дрібка;
  • сода – 1 ч.л.;
  • рослинна олія.

Покрокове приготування

У ємність перекладають сир та розминають виделкою. Для ще кращого результату можна протерти через сито. Чи потрібно це робити в обов’язковому порядку – залежить від сиру. Якщо виделкою не виходить досягти однорідної консистенції, тоді краще протерти.

До сиру додають кефір, цукор, сіль та добре вимішують. Не рекомендується користуватись блендером, бо структура кисломолочного сиру буде змінена.

На наступному етапі до сирників додають борошно та соду. Можна буде побачити, що реакція газоутворення запустилась. Соду немає потреби окремо гасити оцтом чи лимоном, бо цю функцію виконує кефір у суміші.

Сирники смажать на добре розігрітій сковороді на рослинній олії. Не шкодуйте та налийте трохи більше, бо страва від цього тільки виграє. Розмір сирників робіть за своїми вподобаннями. Смажити сирники потрібно на слабкому вогні. Рум’яна скоринка свідчить про готовність. Смачного!

попередня стаття4 способи приготування перлової крупи без замочування
наступна статтяДля чого проводити осінню обрізку вишні
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я