«Секрет» приготування котлет, які стануть «кулінарною бомбою»

0
Котлети
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Котлети є звичною стравою на вечерю. Програма приготування йде по протореній доріжці: фарш, ріпчаста цибуля, яйце, сіль, перець, сухарі. Смак очікуваний і дійсно гарно смакує, але іноді хочеться змін. Інтерпретації з різними інгредієнтами допоможуть отримати новий кулінарний досвід. Спробуйте приготувати запропонований рецепт.

Продукти для приготування

Для бомбезно смачних котлет вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 0,5 кг свинячого фаршу;
  • 1 шт. гострого перцю;
  • 100 г твердого сиру;
  • 100 г бекону;
  • 1 зубчик часнику;
  • спеції (паприка, чорний перець, сіль);
  • оливкова олія.

Процес приготування

Особливістю цього рецепту є подрібнення інгредієнтів за допомогою ножа, але не блендера чи м’ясорубки. Перемелений є тільки фарш. Отже, домішуємо у нього подрібені продукти: сир, бекон, гострий перець, часник, сіль, перець, паприку. Ємність потрібно закрити плівкою та поставити у холодильник на 40 хвилин.

Зліпіть котлети. Вони мають бути середні за товщиною та розміром, не товсті. Котлети викладають смажити на добре розігріту сковороду із оливковою олією. Для смаження достатньо 5 хвилин з двох сторін.

Для більшої кулінарної екстравагантності посмажте котлети не на звичайній сковороді, а з поверхнею у форматі гриля. Готувати потрібно без кришки. Бомбезно смачні котлети готові. Смачного!

попередня статтяПосадіть тюльпани восени, щоб вони порадували цвітінням, щойно зійде сніг
наступна статтяЩо смачне приготувати з кабачків нашвидкоруч
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я