Малосольні огірки з часником та зеленню до вечері

0
Огірки у пакеті
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Огірки, які смачно хрустять та мають аромат часнику, зелені — дуже смачний варіант консервації та закуски. Вони відмінно поєднуються з картоплею чи м’ясними стравами. Швидке приготування, простий рецепт та прогнозовано відмінний смак.

Як приготувати

Переберіть огірки, щоб лишились міцні та без пошкоджень екземпляри. Залийте їх холодною водою та лишіть на 2 години. Від цього вони стануть хрумкіші.

Огірки потрібно розрізати на 4 частини брусками. Зелень кропу дрібно шинкують. Декілька часникових зубчиків нарізають довільними кавалками. Всі ці інгредієнти закладають у поліетиленовий пакет. Не забудьте додати сіль.

Вміст пакету потрібно добре перемішати та покласти його на декілька години у холодильник. Малосольні огірки готові. Лишається приготувати смачну вечерю та викласти на тарілку закуску. Якщо зранку зробити, до вечері точно будуть готові.

попередня статтяНавіщо при варінні картоплі у воду додають оцет: кулінарна хитрість
наступна статтяЩо лікує хрін з медом
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я