Як приготувати морозиво всього з двох інгредієнтів

0
Домашнє морозиво
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Морозиво — це завжди актуальний десерт. Особливо всі люблять ним ласувати влітку, коли стоїть спекотна погода. В магазинах вибір смаків та різновидів вражає, але ціни та склад холодних солодощів також не лишають без емоцій. Якщо ви хочете морозиво із правильних інгредієнтів без різноманітних домішок та підсилювачів смаку, консервантів, тоді приготуйте його дома всього з двох інгредієнтів.

Як приготувати морозиво

Обидва компоненти продаються в будь-якому магазині: 0,5 л вершків 33 % та 300 мл згущеного молока.

Вершки потрібно збити міксером до пишної та густої текстури. Такого результату можна досягти приблизно за 4 хвилини. Далі у масу поступово вводять згущене молоко та продовжують обережно збивати.

Маса має вийти однорідною за консистенцією та пишною. Тепер її можна перекласти у ємність для заморожування. В морозильній камері вона має стояти не менше 5 годин.

Смачне морозиво готово. В ньому тільки два компоненти, в яких ви впевнені. Його можна сміливо давати дітям та робити в будь-який сезон року. Смачного!

попередня статтяЯкі солодощі можна вживати при високому холестерині
наступна статтяСкільки хвилин треба варити моркву, щоб її смак був ідеальний
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я