Ви ще не готували печиво так легко: всього 15 хвилин вашого часу

1
Печиво
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Це бюджетний та простий рецепт печива. Він неймовірно швидкий. Якщо ви хотіли до чаю щось смачненьке, то це той ідеальний варіант солодощів, який ви шукали. В ньому не знадобиться вершкового масла чи маргарину. Мінімум інгредієнтів — максимум ефективності від кулінарного процесу. На смак виходить, як з магазину.

Як приготувати

Для печива вам потрібні наступні продукти: 2 яйця, 100 г цукру, дрібка солі, ванілін за бажанням, рослинна олія 60 мл, 1 ч.л. розпушувача для тіста, 160 г борошна.

В ємність вбити яйце, додати цукор та ванілін. Збивати протягом декількох хвилин, щоб маса стала злегка білого кольору. Занадто сильно перебивати непотрібно. Сюди ж додають рослинну олію та знов перемішують.

Борошно потрібно просіяти і додати розпушувач. Сухі інгредієнти перекладають до рідких та замішують з них тісто. Якщо воно виходить надто липким, додайте ще трохи борошна. Сильно забивати ним тісто також немає потреби, щоб не зробити смак печива надто борошняним.

Печиво можна формувати на власний розсуд. Можна скатати маленькі кульки та просто їх розплющити чи розкатати. Якщо у вас є формочки для вирізання, також буде чудова ідея для оформлення. Висота тіста має бути 0,5 см.

Для різноманіття смаку на печиво в центр можна покласти трохи малинового варення або іншого вашого улюбленого, але воно має бути густим, не розтікатись. Як варіант, шматочок шоколаду. Якщо додаткових смаків не хочете, тоді просто випікайте солодке печиво із підготовленого тіста.

Рекомендується випікати на деко з пергаментним папером. Духовка має бути розігріта до 180 градусів. Час випікання до 10 хвилин. Більше не тримайте, бо згорить. Як тільки  по краях починає золотитись, печиво можна забирати з духовки. Смачного!

попередня статтяТри незвичні способи використання крохмалю у побуті
наступна статтяЯкі солодощі можна вживати при високому холестерині
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

1 коментар

  1. Я готувпла ці печеньки. В серединку впрення поклала. Вийшло дуже смачно. З тарілки розмели за 5 хвилин)))

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я