Як смачно посмажити печінку

0
Смажена печінка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Печінка — продукт, який готують в багатьох країнах. Існує безліч смачних рецептів. Можна приготувати смажену печінку «а-ля натурель» лише з сіллю та перцем або в клярі з борошна та яйця. Смачні варіації є у поєднанні з овочами. Не дивлячись на популярність, не всі люблять її готувати та їсти. Іноді вона виходить суха на смак, тому відмовляються вдруге готувати печінку. Пропонуємо вам ознайомитись з безпрограшним способом приготування.

Заливка для ідеального смаку

Так, спробуйте приготувати заливку. Вона зробить печінку дуже апетитною. У ємність налийте 80 мл води. Туди ж додайте по 1 ст.л. соєвого соусу, столового оцту та рослинної олії. До суміші додайте 2 ст.л. коричневого цукру.

Для використання заливки потрібно вибрати правильно момент. Коли на печінці почне з’являтись рум’яна скоринка, ось тоді наступає зірковий час заливки. Печінка готується в ній протягом 20 хвилин. Страва готова, можна подавати страву до столу. Смачного!

попередня статтяЯк надати блиск посуду після миття: ресторанний спосіб
наступна статтяПобороти безсоння без таблеток допоможе часник
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я