Як позбутись неприємного запаху в оселі за допомогою апельсина

0
Апельсиновий оцет
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

В квартирі або будинку іноді з’являється неприємний запах залежаних чи старих речей. Затхлість важко побороти одним лише провітрюванням. Коли закриваєш вікна та двері, запах знов повертається. Спробуйте побороти його за допомогою апельсина.

Що потрібно зробити

Візьміть один великий апельсин. Зніміть з нього шкірку, подрібніть та складіть в скляну банку. Залийте одним стаканом оцту та герметично закрийте ємність. Замість апельсина можна взяти будь-який інший цитрус. Це може бути лимон, грейпфрут, мандарин. Головне, щоб запах вам подобався. Суміш у банці має вистоятись протягом 7 днів.

Готовий апельсиновий розчин треба процідити та перелити у пляшку із розпилювачем. Якщо ви хочете зменшити концентрацію, можна суміш розвести водою. Можна також додати декілька крапель ефірних олій з іншими цитрусовими ароматами для посилення ефекту.

Засіб екологічно безпечний, тому ним можна обробити все приміщення: підлоги, килими, штори і ін. Від затхлого запаху в вашій оселі не лишиться і сліду.

попередня статтяПри солінні огірків у відкритому посуді додайте цих 2 інгредієнти, щоб запобігти плісняві
наступна статтяЯк використати залишки зелені після готування
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я