Лайфхак, який позбавить хімії та покращить смак магазинної курки

0
Лайфхак, який позбавить хімії та покращить смак магазинної курки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як тільки приношу додому магазинну курку – одразу ж заливаю її солоною водою – цей лайфхак мені підказала одна жінка, ну а я ділюся з вами.

Усі ми знаємо, що в магазинній курці повно хімії, антибіотиків та гормонів. Хтось не надає цьому значення, тому нічого не робить із куркою і одразу готує. А хтось намагається прибрати всю цю хімію, чи принаймні скоротити її кількість.

Взагалі, звичайно, краще купувати домашню курку або самим розводити курей (якщо жити на селі). Але коштує домашня курка дорого.

Раніше, щоб цих хімікатів позбутися, я маринувала курку, якщо збиралася запікати в духовці. А якщо для супу – то зливала першу воду після закипання.

А потім дізналася про ще один спосіб – це вимочувати курку в міцному соляному розчині.

Пропорції такі: на 1 літр води – 3 столові ложки солі та 1 чайна ложка лимонної кислоти. Розмішуємо до розчинення солі, опускаємо курку. Води має бути стільки, щоб курка була повністю занурена.

Вимочуємо щонайменше 3 години, можна залишити і довше, я іноді навіть на ніч залишаю. Такий розчин відмінно виводить з курки антибіотики та все інше. Тож магазинну курку тепер не страшно їсти.

А ще м’ясо стає м’якшим і соковитішим – це такий приємний бонус.

Сподіваюся, вам було корисно!

попередня статтяЯк швидко освіжити волосся без сухого шампуню
наступна статтяМодні сережки – що вибрати
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я