Як приготувати ідеальне тісто для пельменів

0
Тісто та пельмені
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Магазинні пельмені можуть бути смачні. І начинка може бути їстівна. Проте домашні пельмені завжди будуть найкращі. Трохи часу, вправності та всього два секретних інгредієнти для ідеального тіста. Саме воно потребує особливої уваги. Якщо ви замісите тісто, додавши у нього молоко та вершкове масло, воно вийде дуже ніжне.

Секрет молока та вершкового масла

Додавання підігрітого молока робить тісто з глибшим смаком. Окрім того, воно стає ідеальної консистенції. ТТаке тісто не рекомендується споживати людям з лактозною недостатністю.

Вершкове масло — другий секретний інгредієнт. Будь-яке тісто із його додавання легше замішується, не розвалюється та не липне до рук.

Мука та увага до неї

Експерименти з мукою не варто проводити при ліпленні пельменів. Цей інгредієнт відповідає за еластичність та гладкість, поєднуючи всі інгредієнти для тіста в єдине ціле. Тому бажання замінити пшеничне борошно на цільнозернове, гречане чи інше краще не реалізовувати.

Отже, спробуйте зробити для пельменів тісто із молоком та вершковим маслом. Готують його заварним способом. Тісто підійде не тільки для пельменів, але і вареників та мантів.

попередня статтяДля чого квіти поливають кислим молоком
наступна статтяЩо псує смак картопляного пюре
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я