Яку вибрати сіль для соління огірків, щоб вони вийшли хрумкі

0
Солені огірки і сіль
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для консервації підходить не кожна сіль. Якщо допустити помилку, це може коштувати вам всієї партії продуктів та затраченого часу. І справа може бути всього лиш у одному інгредієнті — солі. В магазині можна знайти декілька різновидів: йодовану, кам’яну, морську, з приправами, гімалайську, чорну, рожеву. Яку обрати, щоб солені огірки стали хрумкі та смачні.

На що впливає вибір солі

Можна дотримуватись технології приготування, обирати правильний сорт огірків, проте результат буде сумний. Наприклад, від йодованої солі ваші банки можуть вибухнути.

Є ще один важливий аспект. Найкраще, коли овочі просолюються повільно. Для цього рекомендується обирати сіль із великими кристалами. Це допоможе огіркам стати хрумкими та зберегти структуру.

Яку сіль обрати

Для соління овочей потрібно обирати звичайну кам’яну сіль. Як альтернатива, підійде і морська. Зверніть увагу на колір. Він має бути білий. Сіль сіруватого кольору може мати у складі природні домішки, які впливають на смак консервації.

Один інгредієнт впливає на весь результат. Обирайте уважно сіль в магазині, читайте, що написано на упаковці. Для хрумких огірків підійде тільки звичайна кам’яна або морська сіль без додаткової обробки фтором чи йодом.

попередня статтяЦей інгредієнт не дасть потемніти картоплі у дерунах
наступна статтяДля чого квіти поливають кислим молоком
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я