...
ГоловнаЛайфстайлТри помилки, через які сирники не пропікаються

Три помилки, через які сирники не пропікаються

Підпишіться на нас:

Важко знайти людей, які не люблять сирники. Це завжди доречна страва. У будь-який час доби можна їх їсти. Зі сметаною, згущеним молоком, варенням — ідеальний сніданок чи полуденок. Ще краща історія з сирниками, якщо ви вмієте їх готувати. Читайте далі про три стандартні помилки, через які ваша улюблена страва може лишитись всередині сирою.

Занадто вологи у сирі

Так, якщо поспішити та порушити технологію приготування продуктів, результат буде сумний. Сир треба обов’язково віджати. Якщо цього не зробити, сирники або розваляться під час смаження, або не пропечуться.

Неправильний вибір температурного режиму

І знову у всьому винуватий поспіх. Якщо ви поспішаєте в процесі смаження, страва пригорить. Чорна скоринка та сира середина — зовсім не те, на що ви розраховували. Смажити треба на розігрітій сковороді із рослинною олією, але не на сильному вогні. Деякі шеф-кухарі пропонують злегка обсмажувати сирники для скоринки, а потім переставляти їх в духовку.

Розміри

Не робіть занадто великі сирники. Так, вони апетитно виглядають, але розмір тісно пов’язаний із попередніми пунктами. Потрібно підбирати температурний режим та досмажувати у духовій шафі. На сковороді довести до кондиції буде вкрай важко.

Три прості помилки, які можуть коштувати вам сирників. Віджимайте сир, готуйте на середньому вогні та не поспішайте. Результат буде ідеальний!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...