Топовий перелік найшкідливіших продуктів харчування

Підпишись на нас:

Зізнайтесь собі відверто, що відмовитись від шкідливих продуктів важко. Навіть є така відома фраза-питання: «Чому все шкідливе таке смачне?». Спочатку ми їмо, а потім думаємо про наслідки. Погіршення стану шкіри, нудота, важкість у шлунку, метеоризм, зайва вага — лише мала частина неприємностей. Якщо ви прийняли рішення оздоровити свій раціон харчування, пропонуємо ознайомитись із переліком шкідливих продуктів за версією дієтолога Михайла Гінзбурга. Можливо, це стане мотивацією переглянути продукти у холодильнику.

Алкоголь

Його основна дія полягає у негативному впливі на нервові клітини, змінюючи їх функціональність. А ще, відповідно до статистичних даних, кожен другий пацієнт з діагнозом «Алкоголізм» має проблеми із серцево-судинною системою.

Солодощі

Це просто Клондайк цукру. Магазинне печиво, готова випічка, шоколад, цукерки, снеки — основна причина появи висипів на шкірі та карієсу на зубах. Ще треба згадати про ризик підвищеного рівня цукру у крові.

Магазинна ковбаса

Звичайно, є різні види ковбаси. І не вся вона погана. Але ковбаси, в яких важко відчути смак м’яса та візуально воно не ідентифікується, краще виключити із харчування. В їх складі багато синтетичних домішок, вплив яких на стан здоров’я може бути негативним.

В цьому ж переліку і копчене м’ясо. Воно попало до списку, оскільки в процесі приготування в ньому підвищується кількість канцерогенів.

Це основна трійка продуктів, які можна побачити майже в кожному домі. Спробуйте обмежити алкоголь в повсякденному житті, перестаньте щодня купувати солодощі до чаю та замініть ковбасу на відбивну. Так буде краще для здоров’я та самопочуття.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Вірні ознаки того, що мозок старіє швидше, ніж тіло

У дорослішанні багато плюсів (можна купити і наодинці з'їсти...

Чим підживити моркву: добрива для моркви під ногами

Морква, як і кожна посаджена городня культура, потребує підживлення....

Як правильно варити яйця, щоб не потріскалис

Якщо в якомусь рецепті потрібні цілі варені яйця, то...

Корисна порада, як вигнати мух із квартири

З кожним днем надворі стає все тепліше. І можна...

Кулінарні правила, щоб смажена печінка була м’якою

Страви з печінки будуть тільки тоді смачними, коли вона...

Яких помилок допускаються городники під час поливу

Поливання насаджень – необхідна дія, особливо влітку. Але неправильним...

Сніданок з категорії правильного харчування: смузі з апельсинів та зеленої гречки

Почати ранок можна з легкого та дуже незвичайного сніданку,...