Три способи покращити смак лазаньї і зробити «соковитою»

0
Три способи покращити рецепт соковитої лазаньї
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не обмежуйте приготування різноманітних страв, суворо дотримуючись рецептури. Інколи навіть на користь трохи поекспериментувати. Готувати строго за рецептом не цікаво і можна запросто позбавити себе гастрономічного задоволення.

Небагато сміливості на кухні дозволить, якщо не створити кулінарний шедевр, то хоча б помітно пожвавити рецептуру. Достатньо пустити в хід запаси сезонних овочів – від томатів до кабачків та гарбуза.

Подробиці

Пропонуємо при приготуванні лазаньї також дещо відступати від строгого дотримання рецептури, та або змінювати або замінити деякі інгредієнти, щоб урізноманітнити та покращити страву.

Хитрощі

По-перше, спробуйте приготувати не на тісті, а на гарбузових або кабачкових скибочках. Страва стане не просто смачнішою, але ще й кориснішою. Ось тільки кожен овочевий шар потрібно пересипати панірувальними сухарями, щоб лазання не розвалилася.

По-друге, кожен шар промазуйте не вершковим маслом, а улюбленим соусом. Рецептів маса, головне не полінуватися і не обмежуватись майонезом.

По-третє, спробуйте замість фаршу дієтичне філе з м’яса птиці. Його потрібно відварити в солоній воді, а потім дрібно нарізати ножем. До речі, курятину можна протушкувати у вершках на сковороді.

А ще можна додати гриби, найпростіше печериці, правда, на одну страву потрібно не менше ніж півкіло грибів.

попередня статтяМіфи і правда про вирощування овочевих культур у 200-літрових бочках
наступна статтяЯк приготувати квашену капусту «по-гурійськи»
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я