...
ГоловнаКулінаріяПростий рецепт овочевого рагу «П'ятірка»

Простий рецепт овочевого рагу «П’ятірка»

Підпишіться на нас:

Осінь дарує нам багато овочів, з яких легко приготувати різноманітні страви. Деякі з них — легкі, дієтичні й разом з тим смачні. Серед них – овочеве рагу.

Подробиці

Для його приготування беремо 5 баклажан, 5 солодких болгарських перців (краще червоних), 5 цибулин, 5 великих помідорів і 2 невеличких кабачки.

Баклажани розрізаємо поздовж на 8 частин (брусочками), солимо і забуваємо за них на 0,5-1 години. Тим часом нарізаємо кубиками кабачки, часточками перець, півкільцями цибулю.

У казан або іншу посудину з грубим дном вливаємо 200 мл олії, Кидаємо промиті баклажани, дрібно нарізану головку часнику і ставимо на 20 хв на вогонь.

Потім додаємо порізані перець, цибулю, помідори, кабачки й тушкуємо ще 20 хвилин.

У кінці можна трохи посолити. А якщо хочете закрити його на зиму, додайте 100 г оцту і розкладіть в гарячі стерилізовані півлітрові банки. Якщо збираєтесь їсти зараз, оцет додавати не треба.

Все дуже просто і смачно!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...