...
ГоловнаКулінарія5 «секретів» смаження смачних карасів

5 «секретів» смаження смачних карасів

Підпишіться на нас:

За цим рецептом господині смажать рибу так, що навіть з карася виходить дуже апетитна і смачна страва. Приготовленого карася доречно навіть запропонувати дорогим гостям, які оцінять страву.

Подробиці

Покрокове приготування

  1. Починають з очищення від луски, прибирають нутрощі і видаляють зябра. Потім на кожній рибі роблять поздовжні розрізи. Хитрість у тому, що чим більше розрізів, тим менше залишиться кісток – вони «розчиняться» через високу температуру. Цей спосіб, певно вже всім відомий, та він дійсно дієвий.
  2. Рибу солять зовні та зсередини, посипають перцем, а потім обвалюють у паніровці з борошна (краще кукурудзяного) або сухарів.
  3. Далі рибу викладають на сковороду з олією і обсмажують до рум’яного апетитного відтінку з обох боків.
  4. Поки карасі смажаться, очищають і подрібнюють кілька зубчиків часнику. Коли риба близька до готовності, на кожну з них наносять невелику кількість подрібненого часнику.
  5. Смажений карась і часник – одне з найкращих поєднань у кулінарії. Цю рибу неможливо приготувати смачніше, не використавши як один з інгредієнтів часник.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...