Наймодніші відтінки манікюру осінь 2022

0
Наймодніші відтінки манікюру осінь 2022
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Блакитний та жовто-блакитний

В світлі останніх подій, зараз як ніколи в тренді патріотичні кольори, тому чудовим рішенням стане патріотичний манікюр. Це можуть бути всі відтінки: небесно-блакитний, бірюзовий, сіро-блакитний або блакитний – вибирайте за настроєм, адже цього сезону актуальні всі відтінки цього кольору.

Зелений

Зелений манікюр можна сміливо носити весь рік, змінюючи лише відтінки, оскільки всі вони актуальні цього сезону. Всю весну і літо були актуальні фісташковий та трав’янистий відтінки, а зараз рекомендуємо придивитися до більш насичених варіантів. Смарагдовий, малахітовий, хвойний і навіть болотяний. Можна залишити покриття однотонним, а можна додати мінімалістичний дизайн або використати глибокі відтінки зеленого для кольорового френча або модної цього сезону абстракції.

Рожевий

Рожевий колір упевнено лідирує у списку головних трендів уже не перший сезон. Він скрізь: в одязі, взутті, аксесуарах, макіяжі і, звичайно, манікюрі. Вибирайте актуальний bubble gum pink (колір жуйки), соковиту фуксію або ніжні відтінки рожевого – тут вже справа смаку. Якщо визначитися складно – міксуйте різні відтінки, це виглядає свіжо, стильно і ламати голову над вибором лаку не доведеться.

Темно червоний

Червоний – найелегантніший і універсальніший колір манікюру, який не виходить із моди з сезону в сезон. Змінюється лише трендовий відтінок. Цієї осені зверніть увагу на глибокі відтінки: темно-червоний, бордовий та винний. Вони підходять для будь-якого випадку і завжди виглядають дорого.

Бузковий

Бузковий сміливо можна назвати головним кольором цієї осені, причому на піку популярності світлий і теплий варіант фіолетового кольору — відтінок бузку, що розпустився. Такий колір стане чудовою альтернативою нюду, якщо вам хочеться чогось трендового, але до яскравих кольорів на кшталт фуксії та смарагду ви поки що не готові.

попередня стаття“Цукерки” з кисломолочного сиру, які сподобаються і дітям, і дорослим
наступна статтяЯк приготувати картопляну запіканку, яка «стане справжньою знахідкою для господинь»
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я