...
ГоловнаКулінаріяЯк зробити домашнє печиво "Солодкі гриби"

Як зробити домашнє печиво “Солодкі гриби”

Підпишіться на нас:

Ці гриби ростуть не в лісі й не на грибних фермах, проте виглядають як справжні боровики. Смакують усім, а діти від них просто в захваті.

Подробиці

Візьміть 200 г смальцю(можна замінити маргарином), 100 г масла і 2 склянки борошна. Все це перемішайте, посічіть ножем і покладіть на 1 год в морозильну камеру.

Розітріть 3 яйця з 300 г цукрової пудри, додайте 5 ст. л. сметани, ¼ ч. л. соди й борошняну суміш з морозилки. Замісіть круте тісто. Розділіть його на 2 половини. З одної виробіть шляпки майбутніх грибів, з другої – ніжки.

У шляпках зробіть пальцем виїмку для ніжки, а щоб вона під час смаження не розпливлася, вставте в неї кульку чистого паперу, змоченого в олії.

Деко зі шляпками покладіть випікатися в духовку, а тим часом виробіть ніжки для грибів, розріжте їх навпіл по довжині, викладіть на деко, розрізом донизу і теж відправляйте в духовку.

Частини ніжок склейте білком, збитим з цукровою пудрою (на 3 білки – 100 г пудри). Цим же білком приклейте ніжки до шляпки. Не забудьте витягти кульки з паперу.

Коли гриби охолонуть, пофарбуйте їх смачною фарбою: скип’ятіть 100 г води, 2 ст.л. какао, 100 г цукру. Опустіть шляпки в фарбу і покладіть для висихання. В кінці ніжки вмочіть в білковий крем, а потім в мак(ефект землі). Кулінарне диво готове!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як замінити томатну пасту в рецепті: найкращі варіанти

У багатьох рецептах перших та других страв часто зустрічається як інгредієнт томатна паста. Але не завжди цей продукт...

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...