Як приготувати желе з медом та апельсинами

0
Як приготувати желе з медом та апельсинами
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Желе з медом на апельсиновому сокові — десерт, який смакує і діткам, і дорослим, що слідкують за фігурою. Солодощі хочеться іноді всім, але магазинне желе у пачках має багато цукру, а от домашнє на медові більш корисне. Ми ще й пояснювали, як обирати саме якісний мед і відрізняти його від штучного.

Подробиці

Для приготування натурального желе візьміть:

  • Апельсини — 3 шт.
  • Мед — 2 ст.л.
  • Свіжа м’ята — 2 гілочки
  • Желатин — 15 г

Очистіть апельсини, розділіть на часточки і постарайтеся якнайчистіше очистити дольки від мембран. Перекладіть м’якоть у ту миску. Розламайте або розріжте на невеликі шматочки і вичавіть сік. Це можна зробити у режимі пресу або за допомогою соковижималки, якщо така є під рукою.

Процідіть сік в окрему миску і додайте мед. Перемішайте м’якоть із медом і дуже дрібно подрібненою м’ятою і викладіть у невеликі формочки

Перелийте сік у сотейник і додайте желатин. Підігрійте на маленькому вогні, доки желатин не розчиниться. Злегка охолодіть і розлийте по формах.

Поставте в холодильник до застигання приблизно на 1 годину.

попередня статтяЯк вибрати натуральний мед і розпізнати підробку
наступна статтяЧим корисна “лимонна вода”
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я