Як нагострити тертку легко та швидко в домашніх умовах

0
Як нагострити тертку легко та швидко в домашніх умовах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тертка не має кінцевого терміну придатності, адже все залежить від того, як часто будете використовувати та доглядати. Якщо тертка-улюблениця затупилася, не поспішайте з неї прощатися і бігти в магазин за новою. Достатньо взяти лише фольгу, яка допоможе повернути первинну гостроту тертки.

Подробиці

Для того, щоб нагострити леза тертки, навіть найменші, потрібно взяти звичайну фольгу для запікання. Скрутити її, зіжмакати у щільну кульку (розміром мінімум, як куряче яйце). І натерти всю кульку на тертці, мов варену картоплину. Після чого всі шматочки фольги витрусити й обережно перевірити мінілеза тертки.

Результат буде з першого нагострення і ви відчуєте різницю при користуванні. Ритуал варто повторювати раз у три місяці, щоб підтримувати гостроту і не мучитися, коли тертка не здатна швидко та якісно насікти продукти.

Фольга дає такий ефект тому, що сама є тонким металом, який має фізичну здатність під час тертя загострити леза.

попередня стаття2 хитрощі, які дозволять засмажити неймовірно «соковиту» яловичу печінку
наступна статтяЩо крім гірчиці підвищує врожайність томатів та огірків, бореться із хворобами та покращує ґрунт
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я