...
ГоловнаКулінаріяРулет "Баунті": райської насолоди багато не буває

Рулет “Баунті”: райської насолоди багато не буває

Підпишіться на нас:

Якщо при слові “Баунті” ви згадуєте про рекламу з пальмами, океаном та білим пісочком, вам треба або у відпустку, або приготувати цей рецепт. Оцінять всі, хто обожнює кокосову стружку та її аромат у смаколиках.

Подробиці

Для приготування візьміть:
300 г печива
100 г цукру
150 г вершкового масла
40 г кокосової стружки
4 ст. л. какао-порошку
100 мл води
100 г цукрової пудри

1. Розтоплене вершкове масло протягом 3-5 хвилин змішайте з цукровою пудрою. Потім додайте кокосову стружку і знову вимішайте. Печиво подрібніть у дрібну крихту за допомогою блендера або звичайної качалки.

2. Какао-порошок перемішайте віночком із крихтою печива. Цукор розтопіть в окропі та залийте рідиною суху суміш. Замішайте тісто ложкою і перекладіть на дошку, що застелена харчовою плівкою.

3. Розкачайте тісто у формі прямокутника. Зверху викладіть кокосову начинку і рівномірно ложкою розподіліть по тісту. Обережно поверніть рулет і залиште в холодильнику на 40 хвилин.

4. Готовий десерт посипте цукровою пудрою і наріжте тонкими шматочками. А якщо полити розтопленим шоколадом і примружити очі, то райська насолода — гарантована.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як врятувати переперчену страву: 10 кулінарних хитрощів

Не всі люблять занадто гострі страви, тому надлишок перцю може зіпсувати вам обід чи вечерю. Переперчити страву легко....

Ці огірки точно краще не консервувати: простіше одразу викинути

Молоді господині помиляються, коли обирають огірки виключно за якістю плодів. Багато чого в цій справі залежить від сорту. Наприклад,...

Відмінний рецепт квашених солоних огірків на зиму

Саме час подбати про запаси овочів, які вирощені на власній грядці. В теплицях вже є урожай огірків, скоро...

Сухі котлети: помилки, через які вони такими виходять

Що додати до котлет, щоб вони були не сухими, а соковитими? Це питання, яким задаються недосвідчені господині. М'ясо дуже...