Вийшов офіційний трейлер продовження «Сексу у великому місті»

0
Вийшов офіційний трейлер продовження «Сексу у великому місті»
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

На YouTube-каналі Amediateka вийшов офіційний трейлер продовження “Секс у великому місті” – серіалу “І просто так…”.

Прем’єра відбудеться вже 10 грудня!

Фото: @justlikethatmax
Фото: @justlikethatmax

У ролику Сара Джессіка Паркер a.k.a Керрі Бредшоу розмірковує про те, як змінилося їхнє життя з подругами за ці роки. «І просто так… починається новий розділ», — каже вона.

Проект, що отримав назву «And Just Like That…», вже став одним із найочікуваніших шоу: у Мережі постійно з’являються кадри зі знімального майданчика, а шанувальники обговорюють теорії про те, як розвиватимуться події (є навіть припущення, що хтось то із героїв загине). Зазначимо, у продовженні «Сексу» беруть участь багато зірок старого складу: Сара Джессіка Паркер, Крістін Девіс, Синтія Ніксон, Кріс Нот, Джон Корбетт.

У зйомках також брав участь Віллі Гарсон, відомий за роллю Стенфорда. 21 вересня стало відомо, що він помер від раку підшлункової залози. Колеги Гарсона важко сприйняли новину про його смерть і навіть на якийсь час призупинили зйомку проекту.

попередня статтяНі, годинник не “цокає” або як відповідати на нетактовні питання про сім’ю та дітей
наступна статтяЧарівна Мей Маск: “Я була ідеальною мамою – у мене не було часу виховувати дітей”
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я