Чим корисна сода: 9 “хитрощів” на кухні

0
Чим корисна сода: 9
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо у вас є сода на кухні, ви можете закрити багато потреб. Головне: користуйтеся перевіреними способами на практиці. Ці “хитрощі” знає не кожен, тому обов’язково прочитайте.

Подробиці

1. Найкраще відмити банки перед стерилізацією саме содою, її

2. Завдяки соді пиріжки на кефірі будуть повітряними, якщо содою посипати готове тісто, розкачуючи його, а потім залишивши на 0,5 год в пакеті для дозрівання.

3. Додайте 1\4 ч. л соди в заварник: чай матиме більш насичений колір.

4. Щоб легко вимити мікрохвильовку, налийте в мисочку стакан води та всипте 1 ч. л соди. Включіть на 5 хв на максимальну температуру, а потім залишиться її витерти серветкою.

5. За допомогою соди можна знищити накип в чайнику: додайте 1 ч. л соди на чайник з водою, доведіть до кипіння, потім відкрийте кришку і кип’ятіть відкритим ще 1 хв. Воду злийте, протріть його мочалкою для посуду – і чайник буде як новий.

6. Під час варіння буряка, квасолі додайте трохи соди – час варіння суттєво зменшиться.

7. Горох перед варінням замочіть в холодній воді, додайте 1 ч.л. соди і залишіть на кілька годин. Вариться такий горох 30-40 хв.

8. Якщо сумніваєтеся в свіжості молока, перед кип’ятінням додайте трохи соди (на 1 л молока – дрібку).

9. В куряче нарізане філе перед обсмажуванням додайте, крім солі, перцю, лимонного соку і крохмалю, ще й 0,5 ч.л соду. Рум’яна скоринка забезпечена!

попередня статтяЧому троянди перестають «пишно» цвісти
наступна статтяЗорепад Персеїди 2022: коли і де в Україні “чекати” на зірок
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я