Як за 30 хвилин замаринувати смачну червону рибу

0
Як замаринувати червону рибу швидко і смачно: 30 хвилин і до столу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ви знаєте, що навіть такий делікатес, як червона риба, можна зіпсувати, якщо неправильно маринувати. Ніколи не допускайте помилку швидкому посолі червоної риби, щоб не перетворити корисний продукт на рибоподібний шматок зі спеціями.

Подробиці

Для швидкого приготування червоної риби потрібно філе порізати на слайси, що будуть йти на бутерброди чи іншу закуску. Викласти у харчовий лоток одним шаром і присипати дрібкою солі та цукру, пропорція 2:1. Так зробити з всім об’ємом риби.

Не потрібно додавати оцет, лимонний сік, соєвий соус і тим більш приправу для риби. Швидкий посол у вас вийде на “ура”, якщо рибка буде тонко порізана і замаринована лише сіллю та цукром.

Якщо ви плануєте зберігати червону рибу в холодильнику, а не відразу їсти, то обов’язково через 30 хвилин посолу полийте її олією. Таким чином, риба не буде сухою та обвітреною і матиме ідеальний вигляд для застілля через 1-2 дні.

Проте краще довго не тримати червону рибу, адже вона зазвичай піддається заморожуванню і тривале зберігання може спровокувати банальну халепу: дорогий і смачний продукт зіпсується.

попередня статтяНайсмачніший “холодний” торт «Бите скло»
наступна статтяЯка рослина виступає альтернативою винограду і мало хворіє
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я