Чому необхідно відмовитися від алкоголю, якщо ви худнете

0
Чому необхідно відмовитися від алкоголю, якщо ви худнете
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Скинути зайві кілограми не так просто. Необхідно ретельно стежити за своїм раціоном та регулярно займатися спортом. Багато хто запитує, чи можна пити спиртні напої, коли сидиш на дієті. Здавалося б, від одного келиха нічого не станеться. Однак, все не так однозначно.

Вчені з’ясували, що люди, які зловживають алкоголем, частіше стикаються з ожирінням. І цьому є пояснення. Справа в тому, що спиртні напої містять порожні калорії – вони не насичують організм живильними макроелементами і не забезпечують відчуття ситості. Тому якщо не фіксувати кількість з’їдених калорій, то можна легко перевищити денну норму. Але це ще не все.

Більшість людей вважають за краще доповнювати спиртні напої жирними закусками. І навіть якщо ви спочатку не планували їсти шкідливу їжу, після одного келиха ваші погляди можуть різко змінитися. Під дією алкоголю людина починає більше довіряти своїм почуттям, а не розуму, тому може легко проігнорувати правила дієти.

Алкоголь порушує обмін речовин, і це заважає схуднути. Коли ви п’єте спиртне, організм починає спрямовувати всі зусилля на те, щоб переварити та вивести його. У цей момент метаболізм уповільнюється.

Якщо ви дійсно хочете схуднути, то вживайте не більше двох келихів на тиждень, а краще викреслити спиртне з раціону, щоб усі ваші зусилля не були марними.

попередня стаття3 найвдаліші способи смачно приготувати молоду картоплю
наступна статтяГотуємо суп-пюре із запечених помідорів: гості будуть просити ще
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я