Як приготувати кекс в мікрохвильовці за 5 хвилин

0
Як приготувати кекс за 5 хвилин: магія і мікрохвильовка
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Поставили чайник, щоб зробити каву, а солодкого під рукою нема? Не проблема, доки вода закипить — ви встигнете за 5 хвилин зробити смачний, ситний, ароматний кекс. Шоколадність кексу зашкалює, тому для ласунів цей рецепт сподобається.

Подробиці

Для приготування візьміть:
2 ст.л. борошна
2 ст.л. молока
1 ст.л. какао
1 ст.л. вершкового масла
1 ч.л. розпушувача
1 ст.л. цукру
1 яйце
дрібочку солі

Як готувати шоколадний кекс:

1. Треба збити яйце, додавши дрібку солі та цукор, потім молоко та м’якеньке масло. Міксером або ложкою — як вам зручно. Ложкою швидше і її легше мити, аніж насадки міксера (довше будете складати, ніж готувати).

2. Потім треба додати всі сухі інгредієнти, а це у нас: борошно, розпушувач та какао. Щоб маса після змішування була однорідною, рекомендуємо сухі продукти змішати окремо і всипати готову суміш.

3. Тісто вийде, як густа сметана. Далі варто чашку без “золотих” візерунків, щоб мікрохвильовка не сварилася, змастити маслом, наповнити тісто на до половини. Тісто буде рости, то щоб не втікло, як Колобок, потрібно залишити простір у чашці.

4. Готувати на максимальній потужності до 5 хвилин, як правило, 3-х хвилин цілком достатньо. Все залежить від об’єму вашої чашки та можливостей мікрохвильовки.

5. Доки мікрохвильовка і магія працюватимуть, ви зробите каву і будете насолоджуватися шоколадною трапезою.

попередня статтяЯк перетворити тверде і старе м’ясо на апетитну страву
наступна статтяЯк правильно зберігати капусту броколі на зиму
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я