Простий рецепт страви з кабачків на сніданок

0
Простий рецепт страви з кабачків на сніданок
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для багатьох страви з цього овочу – найулюбленіші. Наприклад, популярністю користується рецепт простого сніданку з кабачків.

Складові:

  • кабачок – 1 штука;
  • яйця – 2 штуки;
  • помідори – 1-2 штуки;мука – 2 столові ложки;
  • перець чорний мелений – до смаку;
  • сіль за смаком.

Приготування:

1. Нарізати кабачок на невеликі кубики. З томатів знімають шкірку, методом занурення в окріп, та нарізають на шматочки. Яйця збивають, солять та перчать.

2. У пакет всипають муку, спеції та сіль. Потім сюди викладають кабачки. Пакет добре струшують, щоби мука та спеції рівномірно розійшлися по кабчку.

3. Далі сковорідку поставити на вогонь, змастити її олією. Після розігріву викладають кабачки та обсмажують, постійно помішуючи до готовності.

4. Помідори додають до страви, коли кабачки стануть м’якими. Тоді ж виливають збиті яйця. Далі залишається лише накрити страву кришкою, виставити мінімальний вогонь та готувати ще 10 хвилин. В кінці можна додати сир.

попередня статтяЯк швидко надати блиску волоссю в домашніх умовах
наступна статтяЯк помити содою мікрохвильову піч за 5 хвилин
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я