...
ГоловнаЛайфстайлЯк доглядати за білими кросівками, щоб були, як нові

Як доглядати за білими кросівками, щоб були, як нові

Підпишіться на нас:

Багато людей зупиняються перед купівлею білого взуття з однієї причини, що його потрібно часто чистити й з часом кросівки стають не білосніжні, а з сіруватим відтінком. До вашої уваги прості секрети, які допоможуть зберегти «білизну» вашого взуття.

Подробиці

Кросівки з текстилю

  1. Змішуємо 9% оцет із содою до отримання маси, яка піниться, й наносимо на кросівки. Залишаємо хвилин на 5-10, потім змиваємо водою. Якщо не допомогло, повторюємо процедуру.
  2. Змішайте пральний порошок, оцет, перекис водню в рівних пропорціях, перемішайте до однорідної маси й витріть кросівки за допомогою щітки, використовуючи розчин, який вийшов.

Кросівки в сіточку

Такі кросівки не можна прати з агресивними засобами.

  1. Акуратно протріть губкою сітку слабким розчином ацетону та оцту, змішаними 1:1. Якщо ви перете в машинці, то вибирайте режим «синтетика».
  2. Кросівки з сіточки можна почистити за допомогою мильного розчину, якщо є плями, то додайте туди засіб для виведення плям.

Що зробити, щоб кросівки знову виглядали, як нові

  1. Розведіть кисневий відбілювач з водою за інструкцією та нанесіть на взуття, витримайте 5-10 хвилин, час можна збільшувати залежно від ступеня забруднення
  2. Білизна допоможе відбілити підошву, але тут потрібно бути дуже обережними. Кросівки потрібно помістити в білизну на декілька годин так, щоб її торкалася лише підошва.

 Користуйтесь цими простими порадами та не бійтеся носити біле взуття!

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...