Джессіка Альба обрала надто вузьке пляжне вбрання

0
Джессіка Альба обрала надто вузьке пляжне вбрання
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

40-річна Джессіка Альба зараз рідко з’являється на публіці. Зірку зняли на відпочинку у Мексиці.

Подробиці

Зірка вже кілька років практично відійшла від акторської кар’єри і присвятила себе бізнесу та сім’ї. Тому на червоних доріжках вона наразі з’являється рідко.

Натомість папараці днями вдалося зробити кілька фото зірки під час її відпочинку на одному з мексиканських пляжів. Причому вбрання для засмаги та купання Джесіка обрала досить дивне: з неоновими шортиками-велосипедками. До речі, в таких же, тільки чорного кольору, цієї весни хизувалась на пляжі Кім Кардаш’ян. Більше ніхто із зірок цей образ повторити не наважився — якщо не брати до уваги Альби.

Cудячи з усього, цей купальний костюм був тісний Джессіці. Верх надто сильно стискав її форми, а низ окреслював животик.

Шанувальники та хейтери актриси відразу почали сперечатися, чи варто заздрити її фігурі. Одні стверджують, що мати такий вигляд у 40 років, та ще й після трьох пологів — це якась магія, і багато хто Джессіці може тільки позаздрити. Інші вважають, що Альба постійними дієтами зіпсувала свою чудову фігуру і перетворилася на справжню скінні-фет.

попередня статтяКейт Міддлтон скопіювала образ моделі з каталогу одягу
наступна статтяНовий серіал Netflix обійшов по популярності «Гру в кальмара»
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я