Кейт Міддлтон скопіювала образ моделі з каталогу одягу

0
Кейт Міддлтон скопіювала образ моделі з каталогу одягу
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Кейт Міддлтон не втомлюється захоплювати шанувальників своїми модними образами. Причому хто б не намагався перевершити Кейт або скопіювати її — герцогиня Кембриджська все одно виглядає крутіше.

Подробиці

Наприклад, перша леді США слідом за Міддлтон одягла золоте вбрання, але в жодне порівняння два ці аутфіти навіть не йшли. Меган Маркл теж намагалася обійти у модній битві свою вічну суперницю, але зазнала невдачі.

А зараз сама Кейт (або її стиліст) вирішили не вигадувати нічого нового. І на черговий офіційний захід просто скопіювали вбрання з каталогу марки Hobbs — одного з найулюбленіших брендів Міддлтон.

Міддлтон одягла яскраве малинове пальто класичного силуету, такого ж відтінку водолазку та вузькі чорні штани. Єдина відмінність – у той час, як на моделі були замшеві ботильйони, Кейт віддала перевагу елегантним гостроносим човникам на підборах.

Хоча Міддлтон виявилася і неоригінальною, не внісши в образ майже нічого нового, виглядає вона не гірше за модель. На відміну від багатьох інших знаменитих красунь, які зовсім не вміють копіювати дизайнерське вбрання.

попередня статтяНастя Каменських здивувала фанатів танцями в міні-шортах
наступна статтяДжессіка Альба обрала надто вузьке пляжне вбрання
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я