...
ГоловнаЛайфстайлКейт Міддлтон скопіювала образ моделі з каталогу одягу

Кейт Міддлтон скопіювала образ моделі з каталогу одягу

Підпишіться на нас:

Кейт Міддлтон не втомлюється захоплювати шанувальників своїми модними образами. Причому хто б не намагався перевершити Кейт або скопіювати її — герцогиня Кембриджська все одно виглядає крутіше.

Подробиці

Наприклад, перша леді США слідом за Міддлтон одягла золоте вбрання, але в жодне порівняння два ці аутфіти навіть не йшли. Меган Маркл теж намагалася обійти у модній битві свою вічну суперницю, але зазнала невдачі.

А зараз сама Кейт (або її стиліст) вирішили не вигадувати нічого нового. І на черговий офіційний захід просто скопіювали вбрання з каталогу марки Hobbs — одного з найулюбленіших брендів Міддлтон.

Міддлтон одягла яскраве малинове пальто класичного силуету, такого ж відтінку водолазку та вузькі чорні штани. Єдина відмінність – у той час, як на моделі були замшеві ботильйони, Кейт віддала перевагу елегантним гостроносим човникам на підборах.

Хоча Міддлтон виявилася і неоригінальною, не внісши в образ майже нічого нового, виглядає вона не гірше за модель. На відміну від багатьох інших знаменитих красунь, які зовсім не вміють копіювати дизайнерське вбрання.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

З чим носити легінси цієї осені: 10 ідей

Облягаючі штани та джинси завжди виступали головною темою для суперечок у фешн-індустрії. Хтось вважає, що вони псують пропорції...

6 стильних пар взуття без підборів, які популярні цієї осені

Звичайно, взуття на високих тонких підборах виглядає ефектно. Однак із настанням осені хочеться «спуститися на землю» і вдягнути...

7 найстильніших головних уборів цього сезону

Якщо ви хочете, щоб ваша голова була в теплі цієї осені і при цьому загальний образ був стильним,...

Які джинси вибрати, щоб виглядати стильно цієї осені і зимою

Вибираємо найпопулярніші моделі серед різних модних трендів які будуть актуальні в цьому осінньо-зимовому періоді. Скінні Безумовно, головний модний камбек осені...