...

Кейт Міддлтон скопіювала образ моделі з каталогу одягу

Підпишіться на нас:

Кейт Міддлтон не втомлюється захоплювати шанувальників своїми модними образами. Причому хто б не намагався перевершити Кейт або скопіювати її — герцогиня Кембриджська все одно виглядає крутіше.

Подробиці

Наприклад, перша леді США слідом за Міддлтон одягла золоте вбрання, але в жодне порівняння два ці аутфіти навіть не йшли. Меган Маркл теж намагалася обійти у модній битві свою вічну суперницю, але зазнала невдачі.

А зараз сама Кейт (або її стиліст) вирішили не вигадувати нічого нового. І на черговий офіційний захід просто скопіювали вбрання з каталогу марки Hobbs — одного з найулюбленіших брендів Міддлтон.

Міддлтон одягла яскраве малинове пальто класичного силуету, такого ж відтінку водолазку та вузькі чорні штани. Єдина відмінність – у той час, як на моделі були замшеві ботильйони, Кейт віддала перевагу елегантним гостроносим човникам на підборах.

Хоча Міддлтон виявилася і неоригінальною, не внісши в образ майже нічого нового, виглядає вона не гірше за модель. На відміну від багатьох інших знаменитих красунь, які зовсім не вміють копіювати дизайнерське вбрання.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я