8 секретів краси, які зроблять вас молодшими

0
8 секретів краси, які миттєво зроблять вас молодшими
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вік — це лише цифри. І ми вам це доведемо. Візажист та дерматолог розповіли нам головні хитрощі, які усувають ознаки старіння. Ми знаємо найочевидніші з них — змивати косметику перед сном, користуватися сонцезахисними засобами, надати бровам ширшої та природнішої форми. А які ще б’юті-секрети допоможуть залишатися молодими?

1. Вибирайте світлу помаду

«Темні відтінки можуть погано виглядати на зрілій шкірі, тому що губи з віком стоншуються, — пояснює візажист Матін Малавізаде, яка працює з такими знаменитостями, як Анджеліна Джолі. – Вибирайте рожеві, червоні або нюдові відтінки і тримайте подалі коричневі та апельсинові – вони можуть візуально зробити зуби жовтими. Пам’ятайте, що нанесення помади без основного макіяжу робить вас старшим».

2. Відвідувайте періодично офтальмолога

«Коли ми погано бачимо, ми постійно жмуримось, що викликає появу глибоких зморшок та „гусячих лапок“. У 90% випадків, коли жінки близько 30 приходять до мене на процедуру ботокс, я відправляю їх до офтальмолога, тому що їм потрібний справжній рецепт від лікаря, а не укол краси», — каже Малавізаде.

3. Обирайте правльний коректор

«Поганий коректор може скочуватися і забиватися в зморшки, видаючи вік. Крім того, важливо підібрати його за кольором. Спробуйте сухіший, компактніший консилер, який скине вам роки, — каже Малавізаді. — У ньому не так багато олій, як у звичайному консилері, тому він стійкіший і протримається цілий день. До того ж, він краще приховує пігментні плями».

4. Купуйте великі сонцезахисні окуляри

«Сьогодні ми знаємо, наскільки шкідливим може бути сонце, тому крім нанесення сонцезахисного крему, захистіть себе аксесуарами. Змініть „авіатори“ з тонкою оправою на великі окуляри, і ви не тільки попередите зморшки на тонкій шкірі навколо очей, але й завжди чудово виглядатимете на фотографіях навіть без макіяжу, — каже професор дерматології Медичної школи Бостонського університету Ранелла Хірш. — І не забувайте капелюх чи бейсболку, адже це заощадить купу грошей на косметичні процедури. Легкий шарф також запобігатиме появі передчасних пігментних плям в області декольте».

5. Підводьте очі лише м’яким олівцем або тінями

«Якщо ви використовували рідке підведення для очей протягом багатьох років або взагалі ніколи не підкреслювали очі, саме час спробувати олівець для повік. Тільки не забудьте його розтушувати. Це допоможе збільшити очі більше ніж рідкий лайнер. Щоб візуально підняти куточки повік, кінчик стрілки, проведеної олівцем, має дивитися нагору».

6. Не забувайте про стопи ніг

«Не має значення, наскільки сексуальні чи дорогі ваші туфлі — сухі п’яти з тріщінками, можуть все зіпсувати. Перед сном нанесіть тонкий шар саліцилової кислоти і крапельку вазеліну на ділянки з огрубілою або сухою шкірою, а потім надягніть шкарпетки. Це комбо запобігатиме появі мозолів і допоможе зберегти шкіру ступнів ніжною та молодою».

7. Використовуйте креми з SPF захистом з антиоксидантами

«Ви вже знаєте, що SPF 30 необхідно носити щодня, незважаючи на прогноз погоди. Але формула, що містить антиоксиданти, ще й зменшує окисний процес, який призводить до старіння шкіри, до того ж такий крем не потребує частого повторного застосування. Використовуйте засіб окремо або як основу під макіяж. Наприклад, спрей він легко наноситься, не створюючи влітку на шкірі відчуття зайвої плівки».

8. Використовуйте засоби з ретинолом та вітамінами

«Більшість дерматологів скажуть вам, що ключовий інгредієнт для гладкої та пружної шкіри – ретинол. Це засіб номер один для створення колагену та боротьби зі зморшками. Він також допомагає позбутися акне та швидко відновлює шкіру навіть після шрамів. Шукайте косметику, у складі якої є вітамін А чи С. Спробуйте легкий крем для щоденного зволоження».

попередня статтяЯк замаринувати курячу грудку в кефірі
наступна статтяЯк доглядати смородину, щоб вона радувала великими смачними ягодами
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я