Як за допомогою яєчного жовтку приготувати “ситну” каву

0
Як за допомогою яєчного жовтку приготувати
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ми звикли до класичних рецептів кави, які мають італійське походження. Тому здебільшого домінує західна традиція приготування смачного напою. Однак є вельми цікаві варіанти подачі кави, розроблені в азіатських країнах. Наприклад, у в’єтнамських кав’ярнях нікого не здивуєш напоєм із курячим жовтком.

Навіщо взагалі додавати яйце в каву

Завдяки особливій технології приготування жовток дає неймовірну пінку, через що кава виглядає ефектно та незвичайно. Як правило, яєчний жовток готують разом зі згущеним молоком.

Чашка такого напою може конкурувати з повноцінним перекусом за своєю калорійністю, проте напій популярний як серед місцевого населення, так і серед туристів, що тягнуться до екзотики.

Кава з яйцем виходить дуже цікавою і незабутньою. Перевага напою у тому, що його без особливих зусиль можна приготувати самостійно.

Як це зробити

Каву краще брати дрібного помелу та зварити будь-яким способом. Підійде навіть френч-прес. Тим часом потрібно “попрацювати” над шапочкою.

На дві порції варто взяти один великий жовток, з’єднати його з чвертю кухля згущеного молока. За допомогою міксера потрібно надати компонентам густу консистенцію.

Потім відправляємо суміш у кухоль і вливаємо саму каву.

Зверху можна посипати корицею, невеликою кількістю порошку какао чи ванільним екстрактом. Такого напою ви ще не куштували.

попередня статтяЯк приготувати смачні та соковиті котлети з кабачків
наступна статтяЯк з кропиви і води зробити “підживлення” для рослин
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я