Медики назвали корисні властивості малини

0
Чому варто їсти малину: медики назвали корисні властивості ягоди
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сезон малини в самому розпалі, а чи знаєте ви чим саме корисна малина? Ця ягода дуже смачна, але це не єдина причина, через яку її варто включити до свого раціону. Цей продукт має багатий склад, здатний помітно поліпшити стан організму.

Які корисні властивості має малина?

Застудні захворювання
Ягода здатна за своєю ефективністю посперечатися з якісними протизастудними препаратами. Експерти вважають, що малина може знижувати температуру тіла та сприяти швидшому одужанню. Рекомендують також заварювати чай зі свіжої малини або з малинового варення, листя малини.
Продукт допоможе організму набагато швидше відновитися після перенесеного захворювання.

Поліпшення стану здоров’я
Не всі знають про те, який багатий склад має малина. Ягода є джерелом вітамінів А, групи В, С, Е, К, бета-каротину, холіну, калію, магнію, кальцію, заліза та багатьох інших. Завдяки активним компонентам малина здатна швидко покращити стан здоров’я та загартувати імунітет.

Краса
Відомо, що малина часто використовується для виготовлення косметичних препаратів завдяки своїй здатності омолоджувати та освіжати шкіру обличчя. Також маски з малини допомагають проти акне, знімають запалення та покращують колір шкіри.

попередня статтяЯк приготувати “червону ікру” з оселедця
наступна статтяШарлотка з вишнями: ідеальний десерт із кислинкою
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я