Який продукт не дає тісту для пельменів розклеюватися

0
Який продукт не дає тісту для пельменів розклеюватися
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Домашні пельмені майже завжди виявляються набагато смачнішими за магазинні. На відміну від замороженого напівфабрикату, самостійно приготовлена ​​страва відрізняється наявністю свіжих та якісніших інгредієнтів. Однак кулінар-аматор не застрахований від такого результату, як розвалювання пельменів.

Подробиці

Тісто може просто розійтися. В результаті вся начинка “вискочить”. Замість апетитної цільної страви гурман отримає несмачну та неоднорідну масу.

Щоб цього не сталося, необхідно використати додатковий інгредієнт, про важливість якого багато господарок навіть не здогадуються.

Продукт, без якого не можна готувати пельмені

Якщо ви зібралися ліпити пельмені, підготуйте ємність, заповнену сирим яєчним жовтком. Зазвичай цей компонент асоціюється із випічкою. Жовтком покривають поверхню пиріжків, щоб блюдо стало рум’янішим. Використовувати яєчний інгредієнт бажано при готуванні пельменів.

Однак обробляти треба не всю поверхню страви. Змастити жовтком необхідно лише краї тіста.

Рідка жовта частина яйця виступить як «клей». У результаті борошняна основа не розліпиться навіть у киплячій воді. Пельмені збережуть цілісність та приємний смак.

попередня статтяЯк зробити так, щоб верх пирога не пригорів
наступна статтяЯкі рослини можна посадити після збирання редиски та зелені
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я