Як за допомогою замороженої капусти приготувати смачні голубці

0
Секрет приготування смачних голубців - заморожена капуста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часто господині не дуже хочуть затівати приготування голубців, адже це забирає безліч сил, часу та енергії.

Як правило, більша частина складнощів пов’язана з капустяним листям, яке спершу потрібно відварити. Але досвідчені господині попередньо заморожують листя капусти та цим спрощують собі життя.

Що дасть заморозка

Для заморожування необхідно взяти качан капусти, загорнути його в плівку та відправити у морозильну камеру на три дні. Звичайно, якщо температура морозильної камери -18 або нижче, терміни заморозки можуть бути зменшені.

Після цього потрібно дістати капусту, зняти необхідне листя і розморозити його. Розморожене листя стане податливим і м’яким.

Такий прийом можна сміливо використати, а смак голубців вас приємно здивує.

Секрети приготування голубців

  1. Багато труднощів пов’язані з підготовкою листя капусти. Є ще кілька хитрощів, які стануть відкриттям для більшості:
  2. Правильне співвідношення крупи та м’яса 1 до 2. А на 500 г фаршу не слід додавати більше однієї цибулини середнього розміру, оскільки це вплине на смак та аромат.
  3. Круглий рис – це оптимальне рішення. Перед приготуванням його потрібно ретельно промити. А краще взагалі замочити рис, щоб отримати відмінний результат.
  4. Для насиченого смаку можна готувати голубці на овочевій подушці. Попередньо варто нарізати цибулю, моркву, болгарський перець. Ці інгредієнти в процесі готування зроблять аромат та смак голубців більш насиченим.
  5. Варити голубці можна у воді. Деякі господині додають томатний соус, який робить смак і аромат більш насиченими. Сметану краще подавати з готовою стравою.

Перед приготуванням до каструлі варто додати 40 г вершкового масла, в цьому випадку забезпечується ніжний аромат. Ці рекомендації можна назвати банальними, але вони покращать вашу страву.

Також варто згадати про ключове правило: поспішати під час приготування голубців не слід. А якщо немає часу чи сил, краще віддати перевагу іншій страві.

попередня статтяЩо робити, якщо смажена печінка вийшла «сухою» та жорсткою
наступна статтяЯк часто потрібно поливати огірки у спеку та посуху
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я