4 “секрети”, які дозволять випічці довго залишатися свіжою та м’якою

0
4 головні хитрощі, які дозволять випічці довго залишатися свіжою та м'якою
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Не кожна господиня може похвалитися тим, що її випічка здатна зберігатися кілька днів без втрати якості. Часом уже наступного дня пироги та булочки здаються далеко не такими м’якими, як того хотілося б. Однак, деякі хитрощі допоможуть виправити цю проблему.

Як зберегти випічку свіжою

Борошно, крохмаль та маргарин

Борошно прийнято брати максимально якісне: продукт має бути найвищого гатунку від перевіреного виробника. У такому разі шанси на те, що випічка довго залишиться м’якою, суттєво підвищуються.

Також потрібно в процесі готування використовувати крохмаль: часом одна ложка продукту здатна позбавити борошняні вироби від черствості.

Випічка на маслі швидко стає твердою. Тому замість нього розумніше використовувати маргарин.

Секретний інгредієнт

Мало хто знає про те, що в тісто варто додати невелику кількість меду. Усього однієї ложки буде достатньо для того, щоб позитивно вплинути на випічку. При додаванні меду, трішки зменшіть кількість цукру, щоб ваша здоба не була надмірно солодкою.

Житнє борошно

Невелика кількість житнього борошна також не дає булочкам стати твердими дуже швидко. Схожий ефект дає манка при введенні її в тісто для оладок.

Мінералка

Найкраще вибирати звичайну питну газовану воду. Як правило, випічка готується на молоці. Приблизно п’яту частину рідини слід замінити мінералкою.

Завдяки цьому компоненту вироби також вийдуть неймовірно пишними.

попередня статтяЯкою стороною кладуть м’ясо на сковороду досвідчені кулінари
наступна стаття“Секрет” додавання оцту в курячий бульйон
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я