Корисні лайфхаки, як надати обсяг тонкому волоссю

0
Корисні лайфхаки, як надати обсяг тонкому волоссю
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Тонке волосся – бич сучасних дівчат по всьому світу, і навіть голлівудських селебріті ця проблема не оминула. Ми не змогли залишитися байдужими і зібрали найдієвіші поради та зіркові образи, які допоможуть власницям рідких локонів створити видимість розкішної гриви та повернути волоссю здоровий вигляд та життєву силу.

1. Зробіть боковий проділ

Коли волосся тонке, прямий проділ робити не слід: об’єму точно не буде. Щоб будь-яке укладання виглядало пишніше, діліть волосся проділом збоку – рівним або зигзагом.

2. Зробіть легке начісування

Начоси, які роблять звичайним гребінцем, — це привіт з минулого. Вони виглядають неприродно та несучасно. Є інший спосіб додати волоссю об’єму за допомогою начісу: використовувати при цьому зубну щітку. Розділіть волосся проділом і начешіть пасма поруч з ним тільки біля самого коріння. Потім посуньте проділ на пару сантиметрів убік, повторіть процедуру – і так кілька разів.

3. Мийте волосся тільки біля коріння

Не всі знають, як насправді потрібно мити волосся. Якщо вони тонкі, дотримуватися правильної техніки особливо важливо. Наносити шампунь і масажувати волосся, потрібно тільки біля коріння. Якщо те ж саме робити на всій довжині волосся, включаючи кінчики, які відрізняються сухістю і крихкістю, це сильніше їх висушите. Волосся почне пушитися, але виглядатиме як солома.

4. Наносьте кондиціонер лише на половну волосся, до вух

Свої тонкощі є і використання кондиціонера. Його не можна наносити на коріння. Насичена текстура цього засобу обтяжить волосся біля коріння — відповідно, про обсяг не буде й мови. До того ж через це тонке волосся буде ще швидше забруднюватися.

5. Сушіть волосся вниз головою

Якщо ви хочете досягти об’єму, не сушіть волосся, витягаючи його щіткою-брашингом від коренів до кінчиків. Краще опустити голову вниз і спрямувати потік повітря з фена на коріння волосся. Це підніме їх, зробить висушене волосся більш пишним, пухнастим.

Потім висушіть кінчики волося теплим повітрям. В кінці пройдіться зверху вниз, в напрямку від коренів волося до кінчиків,  холодним повітрям для кращого блиску і згладжування лусочок волосся.

6. Стрижіть волосся коротше

Довге тонке волосся зазвичай позбавлене об’єму: тяжкість тягне його вниз. Зовсім інша справа – стрижки короткі та середньої довжини (вище за ключиці). Їх легко укладати, вони добре тримають форму і зберігають об’єм.

7. Зробіть стрижку шарами

Є вихід для тих, хто не хоче розлучатися з довжиною, але обсягу все-таки потребує. Головне – не стригтися “по лінійці”, роблячи зріз прямим. У цьому випадку зачіска здаватиметься плоскою, волосся (особливо тонке) – не густим, а рідким. У перукарні потрібно робити багатошарову стрижку із градуюванням. І з укладанням, і без вона виглядатиме об’ємніше.

8. Зробіть об’ємне фарбування

Тонкий волосся краще не фарбувати в один тон. Більш складні техніки, такі як шатуш і балаяж, допомагають за допомогою кольору зробити акцент на окремих пасмах і візуально збільшити обсяг волосся. Щоб посилити ефект, волосся після такого фарбування потрібно укласти з підкручуванням кінчиків або хвилями.

попередня статтяГарбузовий чізкейк із прянощами
наступна статтяСяючу Шерон Стоун сфотографували із загадковим красенем: фото
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я