Що додати в тісто для дерунів, щоб воно не темніло

0
Що додати в тісто для дерунів, щоб воно не темніло
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ароматні та золотаві деруни з хрусткою скоринкою – це улюблена страва багатьох дорослих та дітей. Страва стає ще краще, якщо додати до неї трохи зелені та сметани, а деякі готують оладки з картоплі з додаванням м’яса і так, щоб виходив більш ситний перекус.

Але при цьому не кожен кулінар-початківець може приготувати тісто таким чином, щоб при в процесі воно не темніло.

Що робити, щоб деруни не темніли

Натуральний колір картоплі можна зберегти за допомогою деяких хитрощів. Господині рекомендують натерти для дерунів цибулю. Овочі треба викладати шарами.

Якщо хочеться обійтися без цибулі, можна розвести у воді трохи лимонного соку або лимонної кислоти, а потім додати в масу. На один кілограм тіста буде достатньо столової ложки цього продукту.

Також тісто точно не потемніє, якщо додати молочний продукт. Усього одна столова ложка вершків, сметани або йогурту зробить деруни більш апетитними.

Деякі господині замість борошна додають картопляний крохмаль до тіста, щоб зберегти апетитний колір.

попередня стаття“Секрети” приготування ідеального перцю для фарширування
наступна статтяЯк засолити “хрусткі” огірки на зиму без оцту і цукру
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я