Як розігріти піцу, щоб тісто знову стало м’яким та смачним

0
Як розігріти піцу, щоб тісто знову стало м'яким та смачним
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Апетитна піца з соковитою начинкою – відмінний варіант, як для перекусу, так і для повноцінної вечері. Однак холодна піца, на жаль, не така смачна, як свіжоспечена.

Подробиці

Та й розігрітий варіант страви не може похвалитися таким самим смаком, як піца, яку щойно дістали з печі. Однак це нескладно виправити, звичайно, якщо знати, головний нюанс цього процесу.

Для того щоб підігріти коржик із сиром у духовці або мікрохвильовій печі, перед тим як зачинити дверцята побутового приладу, сюди ж слід помістити склянку з водою.

Рідини в скляну ємність необхідно налити приблизно до половини. Волога, що випаровується, знову зробить підсохле тісто м’яким і повітряним.

Крім цього, такий спосіб чудово працює для того, щоб «воскресити» зачерствілий окраєць хліба.

попередня статтяЩо робити, щоб рослинна олія не бризкала під час смаження на сковороді
наступна стаття3 фішки приготування тоненьких млинців, як мережка: без соди, дріжджів і розпушувача
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я