“Секрети” приготування досконалої смаженої картоплі

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Здавалося б, які таємниці може зберігати такий простий процес, як приготування смаженої картоплі. Однак, якщо ви скуштуєте цю страву, приготовлену з урахуванням усіх тонкощів, ви більше ніколи не зробите по іншому.

Подробиці

Перше, що варто пам’ятати – після того як ви нарізали очищені бульби картоплі на довгасті брусочки, їх слід ретельно промити.

Цю дію слід повторити двічі, після чого потрібно залишити картоплю сушитися на паперовому рушнику.

Для смаженої картоплі необхідно вмикати вогонь на середню потужність.

Солять цю страву в самому кінці – завдяки цьому бульби залишаються міцними, а не перетворюються на малопривабливе місиво.

І останнє – не варто перевертати картоплю, що смажиться на сковороді надто часто.

Достатньо зробити це двічі – дочекайтеся, поки знизу з’явиться рум’яна скоринка, переверніть і знову зачекайте, поки картопля не підрум’яниться.

попередня статтяЩо робити, якщо вкусив комар
наступна статтяЧим не варто підживлювати огірки при дозріванні
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я