Чи потрібно просіювати борошно перед тим, як додати його до тіста

0
Чи потрібно господиням просіювати борошно перед тим, як додати його до тіста
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Практично всі рецепти, особливо ті, які надруковані на сторінках кулінарних книг, що запилилися від старості, починаються з фрази «Просійте борошно». Та й сучасні варіанти у профілях кулінарних блогерів в інтернеті не забувають згадати про цю дію.

Подробиці

На думку авторів подібних інструкцій з приготування страв, просіювання насичує тісто киснем, а також позбавляє грудочок, які неодмінно є в кожному пакеті з борошном.

Однак це вже давно перестало відповідати дійсності. Подібна рекомендація була справді актуальною, але раніше.

Тоді борошно постачалося на полиці магазинів у величезних мішках, умови зберігання яких були приховані під завісою таємниці, і розфасовувалося безпосередньо за прилавком.

На сучасному виробництві борошно, перед тим як відправити в паперовий пакет об’ємом 1 або 2 кілограми, обов’язково просіюють, при цьому з моменту здійснення цієї операції до того, як борошно потрапить у вашу кухонну шафку, минає зовсім небагато часу.

Таким чином, можна впевнено зробити висновок, який полягає в тому, що така дія, як просіювання борошна, у нинішніх реаліях є абсолютно необов’язковою.

попередня статтяДва “лайфхаки”, які дозволять швидко зварити картоплю для пюре
наступна статтяЯкі помилки господині допускають при роботі з листковим тістом
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я