3 помилки, які роблять господині при приготуванні пирогів з капусти

0
3 помилки, які роблять господині при приготуванні пирогів з капусти
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Запах свіжої випічки підвищує настрій. А якщо при цьому страва вийшла м’якою, ніжною та дуже смачною, то вона в рази стає кращою. Все ж пиріжки – це відмінний перекус, який добре поєднується з кавою або чаєм. Але помилки під час приготування, які можуть допустити недосвідчені кулінари, легко зіпсують враження від страви та процесу готування.

Температура інгредієнтів

Усі компоненти, які необхідні для тіста, потрібно дістати із холодильника заздалегідь. Вони мають бути кімнатної температури.

Якщо продукти будуть холодними, то пишне і повітряне тісто не варто очікувати, оскільки інгредієнтам знадобиться занадто багато часу, щоб вступити в реакцію.

Поводження з духовкою

Духовку слід заздалегідь розігріти до 180 градусів.

Якщо поставити заготовку в холодну духовку, тісто може не піднятися.

Також не варто відкривати духовку, поки там знаходиться випічка. Все ж таки в перші 20 хвилин тісто буде дуже чутливим до будь-яких перепадів температур, а значить, що замість повітряних і ніжних пиріжків може вийти жорстка маса.

Начинка

Пиріжки з капустою подобаються дорослим та дітям. Начинка має бути смачною та якісною. Тому треба розуміти, що далеко не кожен сорт капусти підійде для цих цілей.

При виборі капусти слід віддавати перевагу білим качанам. Справа в тому, що зелена капуста нагадуватиме собою підігрітий зелений салат, що швидше зіпсує все враження від частування.

Крім цього, перед використанням начинку потрібно помістити на друшляк, щоб прибрати всю зайву рідину з овочів.

попередня статтяДосвідчені господині розповіли, чи можна приготувати сирники без яєць
наступна статтяЩо робити, якщо кальмари стали «гумовими»
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я