Як замаринувати цибулю до шашлику і в салати: солодка цибуля до столу

0
Як замаринувати цибулю до шашлику і в салати: солодка цибуля до столу Мариновану цибулю зі смаженим на вогні м'ясом або в салатах із філе на грилю багато хто любить, навіть якщо звичайну цибулю у стравах відгортає. У чому ж секрет хрумкої та солодкої цибулі? Щоб приготувати салатну цибулю потрібно взяти власне 3-5 середніх цибулин, лоток або банку (півлітрову), 100 мл води, 100 г цукру, 0,5 ст.л. солі та 2 ст.л. оцту столового. Цибулю почистьте, поріжте кільцями товщиною 2-3 мм. Тим часом доведіть воду до кипіння. Цибулеві кільця викладіть шарами у посудину, в якій будете маринувати, пересипавши цукром. Поверх додайте сіль, оцет та гарячу воду (5 хвилин після кипіння). Не хвилюйтеся, що цибуля матиме
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Мариновану цибулю зі смаженим на вогні м’ясом або в салатах із філе на грилю багато хто любить, навіть якщо звичайну цибулю у стравах відгортає. У чому ж секрет хрумкої та солодкої цибулі?

Подробиці

Щоб приготувати салатну цибулю потрібно взяти власне 3-5 середніх цибулин, лоток або банку (півлітрову), 100 мл води, 100 г цукру, 0,5 ст.л. солі та 2 ст.л. оцту столового.

Цибулю почистьте, поріжте кільцями товщиною 2-3 мм. Тим часом доведіть воду до кипіння. Цибулеві кільця викладіть шарами у посудину, в якій будете маринувати, пересипавши цукром.

Поверх додайте сіль, оцет та гарячу воду (5 хвилин після кипіння). Не хвилюйтеся, що цибуля матиме “варений” присмак, кількість додаткових інгредієнтів забезпечує ефект свіжої, хрумкої цибулі, але нічого не пече.

Залиште на кухні до повного охолодження, а потім на 4-6 годин — у холодильник. Бажано це робити ввечері, щоб цибуля протягом ночі маринувалася.

Після такого маринаду зникає гіркий смак цибулі і вона чудово підійде до салатів та додатків до м’ясних страв.

Готуйте та смакуйте!

попередня статтяЧому при смаженні млинців не можна лити олію на сковороду
наступна статтяЩо приготувати з вишні: ліниві вареники
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я