Чим полити рибу за 20 хвилин до завершення приготування

0
Чим полити рибу за 20 хвилин до завершення приготування: секрет смачної і соковитої смаженої страви
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Морська риба має досить різкий запах, який може зберігатися навіть після смаження продукту. У страв з риби такого типу є ще один серйозний недолік – відсутність соковитості і апетитного зовнішнього вигляду після термічної обробки.

Щоб страва не розчарувала гурмана, не варто поспішати кидати шматочки риби в розігріту олію. Продукт потрібно попередньо обробити чимось кислим. Відповідна рідина поліпшить колір, смак, запах і консистенцію страви.

Перша обробка риби

В якості кислої рідини бажано вибирати лимонний сік. Можна, звичайно, використовувати оцет, але краще зупинити вибір на більш безпечному і натуральному продукті.

Досить облити морську рибу краплями лимонного соку. Але робити це потрібно в певний момент – за 20 хвилин до початку смаження майбутньої страви.

Друга обробка риби

Обмежуватися вживанням соку не варто. Не зайвою буде і “молочна” переробка риби.

Якщо покласти сирі шматочки риби в ємність з молоком, страва вийде дуже соковитою.

При дотриманні всіх перерахованих вище правил кухар зможе приготувати смажену рибу, що відрізняється приємним смаком і запахом.

попередня статтяЯк приготувати піцу на сковорідці за 15 хвилин
наступна статтяЯк сіяти кріп влітку, щоб зелені було вдосталь до кінця сезону
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я