Як не докладаючи зусиль, почистити часник

0
Як, не докладаючи зусиль, почистити часник
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часник – важлива складова в приготуванні багатьох страв. Ця спеція відмінно прикрасить суп або тушковані овочі, а також підкреслить смак м’яса і курки. Також часник є важливим компонентом плову.

Коли ми готуємо кілька страв одночасно, нам може знадобитися багато часнику. Якщо чистити його звичайним способом, то процес тривалий і виснажливий. Однак у кухарів є кілька хитрощів, які допоможуть очистити часник швидко і без зусиль.

Як шеф-кухар

Якщо ви любите дивитися різні кулінарні шоу, ви не раз бачили цей спосіб. Зубчик часнику кладуть на дошку, а потім широкою сторону ножа натискають на скибочку.

В результаті з часнику злітає саме лушпиння.

У контейнері

Дуже простий метод, який дозволить швидко і без особливих зусиль очистити велику кількість часнику. Необхідно розділити головку на частинки, відправити в будь-яку харчову ємність і закрити кришкою.

Далі починаємо струшувати ємність. Через деякий час ви помітите, що лушпиння  відокремилося.

Гаряча вода

Деякі кулінари вважають за краще саме такий спосіб. Для початку слід взяти будь-яку ємність і наповнити її часником. Далі залити гарячою водою і почекати близько десяти хвилин.

Лушпиння відокремиться самостійно.

Мікрохвильова піч

Мало хто знає, що мікрохвильова піч значно спростить роботу з очищення часнику. Розділіть його на скибочки і відправте в мікрохвильову піч.

Виберіть максимальну температуру і зачекайте буквально 15 секунд. Після такої процедури очистити часник від шкірки не складе особливих труднощів.

попередня статтяЯк приготувати пиріг із сирною начинкою та яблучним прошарком
наступна статтяШеф-кухарі розповіли, як приготувати смачну горбушу
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я